Exceptional  in  Special  Transport

O nama

Specjal Transport "euro Experss" je profesionalna tvrtka s više od 10 godina iskustva u sveobuhvatnim špediterskim uslugama i pilotaži prevelikog transporta. Naše usluge pružamo uglavnom u Slovačkoj, Poljskoj, Njemačkoj i Češkoj, a opslužujemo i druge zemlje iz cijele Europe.

Imamo najbolju i najmoderniju pilot flotu u standardima BF2 i BF-3. Naše kvalificirano i iskusno osoblje ima sve kvalifikacije koje omogućuju pilotu velikih vozila širom Europe. Naše veliko znanje i vještine omogućuju nam učinkovito, sigurno i na vrijeme prijevoz uz zajamčeno zadovoljstvo kupaca.

Iskusno osoblje

Moderna flota vozila

Profesionalni i individualni pristup

Sveobuhvatne usluge

... Jedini način da izađete iz uske kutije je da smislite izlaz.

Jeff Bezos, Direktor i osnivač Amazona

Specijalizirani smo za

Naše kvalificirano i iskusno osoblje ima sve kvalifikacije koje omogućuju pilotu velikih vozila širom Europe. Naše veliko znanje i vještine omogućuju nam učinkovito, sigurno i na vrijeme prijevoz uz zajamčeno zadovoljstvo kupaca.

Dozvola za prijevoz po cijeloj Europi.

Za obavljanje prijevoza prevelikog tereta potrebno je ishoditi odgovarajuće dozvole, koje izdaju nadležna upravna tijela područja kroz koja će se prijevoz odvijati.

Čitaj više

Tehnička pratnja za preveliki i preopterećeni prijevoz.

Civilno pilotiranje ne zahtijeva samo odgovarajuće vještine, već i profesionalni vozni park. Pružamo pilotske usluge BF2 i BF3 diljem Europe. Možemo se pohvaliti velikom flotom pilot vozila, kao i kvalificiranim i iskusnim pilotima.

Čitaj više

Tehnička vozila (za postavljanje i uklanjanje prometnih znakova).

Provodimo privremene izmjene na cestovnoj infrastrukturi kako bismo omogućili prolaz prevelikog tereta te povećali likvidnost i sigurnost.

Čitaj više
 

Planiranje i provjera razmaka rute zbog veličine tereta.

Određivanje sigurne rute sa specifikacijom kritičnih točaka, zaobilaženje rute s foto dokumentacijom, stručnost mostovskih konstrukcija, prilagodba cestovne infrastrukture (priprema, demontaža i montaža tijekom putovanja), rekonstrukcija raskrižja, kružnih tokova, cesta, cesta mjerač i drugi elementi uključeni u raspon prometnih traka.

Čitaj više

Izbor odgovarajuće vrste traktora i prikolice za utovar.

Specijalizirani smo za odgovarajući odabir prikolica i tegljača uzimajući u obzir širinu, visinu, duljinu, težinu i oblik tereta te mogućnost putovanja na zadanoj ruti.

Čitaj više

Osiguranje utovara i istovara tereta.

Čitaj više

Posebna pratnja (policijska ili vojna pomoć).

Čitaj više

4157

Prevozi izvršeni

426

Zaobilazni pravci završeni

3112

Organizirane dozvole

110

Poslovni partneri

Naši projekti

Naše veliko znanje i vještine omogućuju nam učinkovit, siguran i pravodoban prijevoz uz zajamčeno zadovoljstvo kupaca.