Exceptional  in  Special  Transport

Rólunk

A Special Transport "euro Experss" egy professzionális vállalat, amely több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a túlméretes szállítmányozás és a túlméretezett szállítmányok teljes körű irányítása terén. Szolgáltatásainkat elsősorban Szlovákiában, Lengyelországban, Németországban és a Cseh Köztársaságban nyújtjuk, de Európa más országaiban is.

Rendelkezésünkre áll a legjobb és legmodernebb BF2 és BF-3 szabványú pilótaflotta. Képzett és tapasztalt személyzetünk rendelkezik minden szükséges engedéllyel a túlméretes járművek vezetéséhez egész Európában. Kiterjedt tudásunk és készségeink lehetővé teszik számunkra, hogy hatékony, biztonságos és időben történő szállítást biztosítsunk, garantált ügyfél-elégedettséggel.

Tapasztalt személyzet

Modern járműpark

Szakmai és egyéni megközelítés

A szolgáltatások teljeskörűsége

...Az egyetlen módja annak, hogy kijussunk egy szűk dobozból, ha kitalálunk egy kiutat.

Jeff Bezos, Az Amazon vezérigazgatója és alapítója

Szakosodtunk a következőkre

Képzett és tapasztalt személyzetünk rendelkezik minden szükséges engedéllyel a túlméretes járművek vezetéséhez Európa-szerte. Széleskörű ismereteink és készségeink lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan, biztonságosan és időben végezzük a szállítást, ügyfeleink garantált elégedettségével.

Engedély az egész Európára kiterjedő szállításra

A túlméretes rakományok szállításához be kell szerezni a megfelelő engedélyeket, amelyeket azon területek illetékes közigazgatási hatóságai adnak ki, amelyeken a szállításra sor kerül.

Bővebben

Műszaki kíséret a túlméretes és túlterhelt szállításhoz

A polgári révkalauzoláshoz nem csak a megfelelő készségekre, hanem professzionális járműparkra is szükség van. BF2 és BF3 révkalauzolási szolgáltatásokat nyújtunk egész Európában. Kiterjedt révkalauz-járműparkkal és képzett és tapasztalt révkalauz-csapattal rendelkezünk.

Bővebben

Műszaki járművek (közlekedési táblák felszereléséhez és eltávolításához)

Ideiglenes változtatásokat hajtunk végre a közúti infrastruktúrán, hogy lehetővé tegyük a túlméretes rakományok áthaladását, valamint növeljük a folyamatosságot és a biztonságot.

Bővebben
 

A rakomány méretéből adódó útvonaltisztaság megtervezése és ellenőrzése

Biztonságos útvonal meghatározása a kritikus pontok meghatározásával, az útvonal terelése fotódokumentációval, hidak szakértése, közúti infrastruktúra kiigazítása (előkészítés, bontás és telepítés az átkelés idejére), csomópontok, körforgalmak, utak, útpálya nyomvonalának és az útpálya egyéb elemeinek átépítése.

Bővebben

A rakománynak megfelelő vontató- és pótkocsitípus kiválasztása

A félpótkocsik és vontatók megfelelő kiválasztására szakosodtunk, figyelembe véve a rakomány szélességét, magasságát, hosszát, súlyát és alakját, valamint az útvonal lehetőségeit.

Bővebben

A rakomány be- és kirakodásának biztosítása

Bővebben

Különleges kíséret (rendőrségi vagy katonai segítség)

Bővebben

4157

Elvégzett szállítások

426

Elvégezett útvonal-terelések

3112

Szervezett engedélyek

110

Üzleti partnerek

Megvalósításaink

Széleskörű ismereteink és készségeink lehetővé teszik számunkra, hogy hatékonyan, biztonságosan és időben végezzük a szállításokat, ügyfeleink garantált elégedettsége mellett.