Exceptional  in  Special  Transport

O nas

Special Transport "euro Experss" je strokovno podjetje z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju celovitega špedicije in pilotiranja nadstandardnih prevozov. Svoje storitve opravljamo predvsem na Slovaškem, Poljskem, v Nemčiji in na Češkem, pa tudi v drugih evropskih državah.

Na voljo imamo najboljši in najsodobnejši pilotski vozni park v standardu BF2 in BF-3. Naše usposobljeno in izkušeno osebje ima vsa potrebna dovoljenja za pilotiranje nadstandardnih vozil po vsej Evropi. Naše obsežno znanje in veščine nam omogočajo učinkovit, varen in pravočasen prevoz z zagotovljenim zadovoljstvom strank.

Izkušeno osebje

Sodoben vozni park

Strokovni in individualni pristop

Celovitost storitev

...Edini način, kako se rešiti iz tesne škatle, je najti izhod iz nje.

Jeff Bezos, izvršni direktor in ustanovitelj družbe Amazon

Specjalizujemy się w

Naše usposobljeno in izkušeno osebje ima vsa potrebna dovoljenja za pilotiranje nadstandardnih vozil po vsej Evropi. Naše obsežno znanje in spretnosti nam omogočajo učinkovito, varno in pravočasno izvajanje prevozov z zagotovljenim zadovoljstvom strank..

Dovoljenje za prevoz po vsej Evropi

Za prevoz nadstandardnega tovora je treba pridobiti ustrezna dovoljenja, ki jih izdajo pristojni upravni organi območij, prek katerih bo prevoz potekal.

Preberi več

Tehnično spremstvo za prevelike in preobremenjene prevoze

Za civilno pilotažo so potrebna ne le ustrezna znanja in spretnosti, temveč tudi profesionalni vozni park. Po vsej Evropi zagotavljamo storitve pilotaže BF2 in BF3. Imamo obsežen vozni park pilotskih vozil ter usposobljeno in izkušeno ekipo pilotov.

Preberi več

Tehnična vozila (za nameščanje in odstranjevanje prometnih znakov)

Izvajamo začasne spremembe cestne infrastrukture, da omogočimo prevoz nadstandardnih tovorov ter povečamo pretočnost in varnost.

Preberi več
 

Načrtovanje in preverjanje prevozne poti zaradi velikosti tovora

Določitev varne poti s specifikacijo kritičnih točk, obvozi poti s fotodokumentacijo, ekspertiza mostov, prilagoditev cestne infrastrukture (priprava, demontaža in namestitev za čas prečkanja), rekonstrukcija križišč, krožišč, cest, širine vozišča in drugih elementov voznega pasu.

Preberi več

Izbira ustrezne vrste traktorja in priklopnika za tovor

Specializirani smo za pravilno izbiro polpriklopnikov in vlačilcev, pri čemer upoštevamo širino, višino, dolžino, težo in obliko tovora ter možnosti poti.

Preberi več

Organizacija žerjavov in zavarovanje nakladanja/razkladanja

Preberi več

Posebno spremstvo (policijska ali vojaška pomoč)

Preberi več

4157

Opravljeni prevozi

426

Izvedene preusmeritve poti

3112

Organizirana dovoljenja

110

Poslovni partnerji

Naše realizacije

Naše bogato znanje in spretnosti nam omogočajo učinkovito, varno in pravočasno izvajanje prevozov z zagotovljenim zadovoljstvom naših strank.